Acident Cluj. Update. Un preot se afla la volanul Loganului spulberat de TIR. Cristian a murit pe loc, în vreme ce soția lui este în comă indusă

Updated on iulie 8, 2021 Bărbatul care a decedat ieri în cumplitul accident  pe drumul care leagă Cluj-Napoca de Zalău, era preot.

Cristian Biru, paroh la Sălăjeni, județul Sălaj, era în mașină cu soția sa și fetița lor de patru ani, când a pierdut controlul direcției și s-a izbit într-un TIR, scrie observatornews.ro.

Acident Cluj. Update. Un preot se afla la volanul Loganului spulberat de TIR. Cristian a murit pe loc, în vreme ce soția lui este în comă indusă 1

În imaginile surprinse de o cameră de bord a unui șofer aflat în spatele Loganului se vede cum preotul iese inițial de pe bancă, iar când încearcă să redreseze mașina, trage prea mult de volan și intră pe contrasens, unde se lovește de un TIR.

În urma impactului, bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. În maşină se mai aflau soţia sa, care a rămas încarcerată şi fiica de patru ani, care a suferit doar răni uşoare, datorită scaunului auto pentru copii în care era așezată.

Din păcate, medicii nu sunt foarte optimiști în legătură cu starea în care se află acum mama fetiței.

Vestea morții părintelui a fost dată inclusiv de Episcopia Greco-Catolică de Oradea, într-o postare pe pagina de Facebook:

”Iubiți credincioși,

Anunțăm trecerea la cele veșnice a părintelui Cristian Biru, paroh la Sălăjeni, județul Sălaj, în această după amiază în urma unui cumplit accident.

Preasfinția Sa Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea, preoții și persoanele consacrate se unesc în aceste momente în rugăciune pentru sufletul celui adormit și sunt aproape de familia greu încercată.

Rugăm pe Bunul Dumnezeu să așeze sufletul fratelui nostru, părintele Cristian în loc luminos, în loc de verdeață de unde a fugit toată durerea și întristarea.

În veci pomenirea lui!”

error: Content is protected !!