(Video) Cum arată lucrările de pe lotul Nădășelu-Zimbor. Antreprenorul a turat motoarele

Updated on iulie 7, 2021 Lucrările de pe lotul de Autostradă Nădășelu-Zimbor avansează vizibil. Antreprenorul general, UMB, a turat motoarele și progresul este vizibil după doar câteva luni de la startul șantierului.

„Lucrări spectaculoase în superbele și capricioasele dealuri transilvănene pe Autostrada A3”, au scris cei de la Asociația Pro Infrastructură.

(Video) Cum arată lucrările de pe lotul Nădășelu-Zimbor. Antreprenorul a turat motoarele 1

Antreprenorul general, UMB, a turat motoarele și progresul este vizibil după doar câteva luni de la startul șantierului, volumele excavate în acest scurt timp fiind impresionante.

Nici subcontractorul Zublin, recunoscut ca lider în România pe execuția de piloți forați, nu se lasă mai prejos, aducând pe lot 9 foreze pe care le-a pus la muncă în apropierea nodului Nădășelu (începutul filmării din dronă).

(Video) Cum arată lucrările de pe lotul Nădășelu-Zimbor. Antreprenorul a turat motoarele 2 (Video) Cum arată lucrările de pe lotul Nădășelu-Zimbor. Antreprenorul a turat motoarele 3

Sperăm că antreprenorii își vor păstra efervescența în teren și le dorim cât mai PUȚINE alunecări de teren serioase (au deja trei la activ) și probleme care ar putea împinge inaugurarea celor 30 de km din #AutostradaTransilvania după 2023” au mai scris cei de la API.

error: Content is protected !!