Marius Șumudică, despre Cluj: „Nu credeam că există în România așa ceva. Am crezut că sunt pe undeva prin Austria și mă îndrept spre Germania. Felicitări și sunteți niște fericiți că v-ați născut aici”

Updated on iulie 6, 2021 Marius Șumudică s-a declarat din nou impresionat de Cluj Napoca. Antrenorul campioanei a avut numai cuvinte de laudă la adresa orașului, pe care l-a comparat cu zone din Austria sau Germania.

„Am întâlnit niște oameni extraordinari, nu credeam că există în România așa ceva. Clujul pentru mine este un oraș splendid, nu doar prin ceea ce îți oferă când ieși pe stradă, dar și cum se comportă oamenii.

Marius Șumudică, despre Cluj: „Nu credeam că există în România așa ceva. Am crezut că sunt pe undeva prin Austria și mă îndrept spre Germania. Felicitări și sunteți niște fericiți că v-ați născut aici” 1

Deci, practic am crezut că sunt pe undeva prin Austria și mă îndrept spre Germania. Felicitări și sunteți niște fericiți că v-ați născut aici”, a declarat Marius Șumudică înaintea debutului pe banca CFR-ului.

“Să fiu sincer, nici când jucam cu Besiktaş sau cu Galatasaray sau ultimele echipe pe care eu le-am întâlnit în Turcia, n-am avut astfel de emoții. Nu stiu, de vreo două nopți nu prea mă odihnesc.

Cred că ne-am pregătit foarte bine și cred că, ușor-ușor, odată cu fluierul de început al partidei, aceste emoții vor dispărea și sper să-mi ajut echipa de acolo de unde sunt, de pe banca.

Nu vreau să-mi creez niciun alibi. Nu vreau să copiez niciun antrenor care a fost înainte aici și să încep să spun că vă fi cel mai greu meci mâine (n.r. azi) și că noi plecam cu șansă a doua și că sunt mai buni ca noi”, a mai declarat Marius Şumudică.

CFR Cluj-Borac Banja Luka este primul meci oficial pentru o echipă din România în noul sezon. Prima manşă a Turului 1 Preliminar al UCL are loc în această seară de la ora 20.00.

error: Content is protected !!