Tragedie la Dej. Familie spulberată de un camion după ce tatăl a intrat pe contrasens. O fetiţă de doar 4 luni şi mama ei au ajuns la spital

Updated on iunie 18, 2021 Un accident cumplit a avut loc ieri la Dej.O fetiţă de doar 4 luni şi mama ei au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal cu un camion.

La volanul maşinii se afla soţul tinerei. Inconştient, bărbatul a vrut să depăşească o coloană de maşini şi a intrat pe contrasens. Acolo, maşina s-a izbit frontal cu un camion. Imediat dupa impact, mai multe rude ale celor implicati in accident au sărit să scoată victimele din maşina făcută praf, informează observatornews.ro.

Tragedie la Dej. Familie spulberată de un camion după ce tatăl a intrat pe contrasens. O fetiţă de doar 4 luni şi mama ei au ajuns la spital 1

Le-au făcut însă mai mult rău, iar femeia rănită şi fiica ei, de patru luni, au ajuns în stare gravă la spital.

In imaginile surprinse de camerele Politiei Locale din Dej se vede cum la ora 9:43 de minute, soferul care a provocat accidentul circula intr-o coloana de patru masini, impreuna cu alte rude. Cu totii se intorceau de la Botosani si se indreptau spre casa, in judetul Salaj. La un moment dat, patrunde pe contrasens unde se izbeste de un camion care circula dinspre Dej spre Bistrita. Imediat dupa impact, rudele celor implicati in accident, trag pe dreapta, traverseaza strada si merg direct la victime.

Primul a fost scos din masina copilul in varsta de 4 luni, care, in mod total gresit, in loc sa fie imobilizat, este leganat pentru a se opri din plans. Mai apoi, femeia ranita este scoasa pe brate din microbuz si carata exact ca pe un sac cativa metri si pusa la umbra unui copac, scrie dejeanul.ro.

Ambele victime au ajuns la Spitalul Municipal din Dej, iar dupa ce au fost stabilizate, au fost transferate cu ambulanta la alte clinici din Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!