Zi neagră. Clujean lovit de tren, clujean strivit mortal de camion

Updated on iunie 11, 2021 Ieri a fost zi neagră pentru doi clujeni. Unul a fost călcat de un camion, altul a fost lovit de tren

Un bărbat din Cluj a fost lovit de un tren, în zona gării Someșeni. “La incidentul feroviar, semnalat joi seara, 10 iunie, în apropierea gării Someșeni, un bărbat de aproximativ 30 de ani, primește îngrijiri medicale“, au fost primele informaţii oferite de ISU Cluj.

Rănile suferite în urma accidentului nu au fost foarte grave. Acesta prezenta afecțiuni ușoare și era cooperant, potrivit ultimelor declarații ale ISU Cluj, anunță Monitorul de Cluj.

Tot joi, un TIR condus de un bărbat de 30 de ani a strivit un pieton pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca.

Conform primelor date, în jurul orei 18.20, un ansamblu de vehicule condus pe Bulevardul Muncii de un bărbat în vârstă de 30 de ani, a surprins și accidentat un pieton care se afla în deplasare, înspre tramvaiul oprit în stație.

Zi neagră. Clujean lovit de tren, clujean strivit mortal de camion 1

În urma impactului, pietonul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a decedat”, au transmis poliţiştii clujeni datele referitoare la accidentul rutier în urma căruia a rezultat decesul unei persoane, potrivit Ziua de Cluj.

În urma accidentului au fost alertate şi două autospeciale și un echipaj SMURD. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 18.20, iar la fața locului au găsit un bărbat prins în angrenajele de sub un ansamblul de vehicule (autocamion).

“Pompierii au intervenit imediat pentru a extrage victima din locul unde a rămas în urma impactului, însă, după ce au asigurat accesul medicilor SMURD la victimă, aceștia nu au putut decât să constate că acesta suferise traumatisme incompatibile cu viața, fără posibilitatea de aplicare a manevrelor de resuscitare”, a transmis ISU Cluj.

error: Content is protected !!