(Video) Model pentru Metroul Cluj. „Mii de camioane care sa ducă pământul, mii de camioane care sa aducă materiale, mii de betoniere”

Updated on iunie 11, 2021 Metroul din Cluj va primi 300 de milioane de euro în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, sumă insuficientă pentru realizarea întregului proiect.

Pe lângă finanțare, metroul din Cluj va întâmpina și o altă problemă cauzată de construirea stațiilor. Va fi nevoie de un spațiu mare pentru realizarea acestora, spațiu căruia Clujului îi lipsește.

(Video) Model pentru Metroul Cluj. „Mii de camioane care sa ducă pământul, mii de camioane care sa aducă materiale, mii de betoniere” 1

„Cam asa se face o statie de metrou.  Primul exemplu. O statie facuta in 6 luni. Bineinteles, ce fac ei in 6 luni, la noi ar dura 6 ani.

O suprafata imensa, mii de camioane care sa duca pamantul, mii de camioane care sa aduca materiale, mii de betoniere, etc. Trafic blocat intre 6 luni si 6 ani.

Vezi aici Video:

Tunelul e “simplu” de facut. Intra utilajul in pamant undeva in afara orasului, si iese dincolo de oras. Statiile insa sunt greu de facut chiar si in tari unde se construieste pe bune. Imaginati-va la noi, unde un amarat de pod s-a facut in 2 ani, in cati ani s-ar face o statie de metrou.

Vezi aici Video:

Mai vreți metrou? Credeți in metrou? Vom vedea vreodată metroul?

Vorba lui Stefan cel Mare “Metroul asta nu-i al meu si nu-i al vostru, e al urmasilor vostri si al urmasilor urmasilor vostri!”, a scris un clujean pe grupul Clujul Civic.

error: Content is protected !!