Video Cluj. Cartier Nou cu 10,000 de apartamente, Mall, livrări cu drona, Telegondolă spre aeroport

Updated on iunie 11, 2021 Consilierii locali sunt chemați săptămâna viitoare să aprobe PUZ-ul pentru cel mai mare proiect imobiliar din România. 700 de milioane de euro investiți în zona străzii Moș Ion Roată.

Transilvania Smart City (TSC), cel mai mare proiect imobiliar din România

Video Cluj. Cartier Nou cu 10,000 de apartamente, Mall, livrări cu drona, Telegondolă spre aeroport 1

Acesta este conceput ca un mic oraș prin care vor circula autobuze electrice, șoferii vor putea vedea direct de pe smartphone care sunt locurile libere de parcare, iar nivelurile de poluare și zgomot vor fi identificate prin senzori.

Va include 10.000 de apartamente, mall, școală, grădiniță, creșă, supermarketuri, hotel și aparthotel, spații de birouri, parcuri și săli de conferință, zonă de recreere, socializare și plimbare, amfiteatru, dar și un heliport, anunță Ziua de Cluj.

Video Cluj. Cartier Nou cu 10,000 de apartamente, Mall, livrări cu drona, Telegondolă spre aeroport 2 Video Cluj. Cartier Nou cu 10,000 de apartamente, Mall, livrări cu drona, Telegondolă spre aeroport 3 Video Cluj. Cartier Nou cu 10,000 de apartamente, Mall, livrări cu drona, Telegondolă spre aeroport 4 Video Cluj. Cartier Nou cu 10,000 de apartamente, Mall, livrări cu drona, Telegondolă spre aeroport 5

Mall-ul de la TSC va avea 100.000 mp, iar livrările la domiciliu în interiorul acestui megacomplex vor fi efectuate cu ajutorul dronelor. Telegondola va lega cartierul de aeroport, dar și de centrul comercial Iulius Mall. Proiectul prevede și amenajarea a două lacuri, un amfiteatru în aer liber, spa și piscină interioară și exterioară.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!