(Foto) Cluj. Ce bun ar fi un astfel de Pasaj la Tăietura Turcului. „Pasajul Universității. Construcția pasajului a durat 21 de luni (3 luni proiectarea și 18 luni execuția)”

Updated on iunie 11, 2021 Autoritățile din Cluj Napoca nu au reușit de foarte mulți ani să construiască un pasaj peste calea ferată de la Tăietura Turcului, o zonă extrem de aglomerată a orașului.

Acum, proiectul a fost pasat către CFR care va moderniza calea ferată până la Oradea.

Primăria Cluj ar putea lua însă exemplu din București, acolo unde Pasajul Universității a fost realizat în doar 21 de luni.

Pasajul Universității. Construcția pasajului a durat 21 de luni (3 luni proiectarea și 18 luni execuția) și a avut ca principal obiectiv decongestionarea traficului din zonă.

(Foto) Cluj. Ce bun ar fi un astfel de Pasaj la Tăietura Turcului. „Pasajul Universității. Construcția pasajului a durat 21 de luni (3 luni proiectarea și 18 luni execuția)” 1 (Foto) Cluj. Ce bun ar fi un astfel de Pasaj la Tăietura Turcului. „Pasajul Universității. Construcția pasajului a durat 21 de luni (3 luni proiectarea și 18 luni execuția)” 2 (Foto) Cluj. Ce bun ar fi un astfel de Pasaj la Tăietura Turcului. „Pasajul Universității. Construcția pasajului a durat 21 de luni (3 luni proiectarea și 18 luni execuția)” 3

Pasajul, cu o lungime de 73 de metri si prevăzut cu rampe delimitate de ziduri de sprijin din beton armat cu o lungime de 460 metri, a fost executat de-a lungul șoselei de centură, de o parte și de alta a străzii Universității”, a scris un clujean pe grupul Clujul Civic.

error: Content is protected !!