Video Cluj. Emil Boc, înjurătură în direct, la radio. Furios pe dezvoltatorii imobiliari

Updated on iunie 10, 2021 Primarul Emil Boc a fost foarte nervos pe dezvoltatorul imobiliar care a făcut apartamente în locul garajelor. În timpul emisiunii Napoca Live, primarul a scăpat o înjurătură.

El le cere clujenilor să sesizeze primăria când află de asemenea cazuri, pentru a se lua măsuri.

Video Cluj. Emil Boc, înjurătură în direct, la radio. Furios pe dezvoltatorii imobiliari 1

”Pe furiș transformă subsolurile cu parcări în mici apartamente, la prețuri mai atrăgătoare. Evident că noi nu știm, dacă nu suntem sesizați, pentru că nu putem pătrunde în proprietate privată. Dacă ne-a sesiza cineva evident, am merge și am prinde asupra faptului, am bloca lucrurile și am face plângere penală.

Nu știu de ce nu ne-au sesizat cei din bloc, chiar nu înțeleg. Măi oameni, de ce nu ne sesizați când vedeți că nu aveți locuri de parcare și ei fac apartamente, fu..-i mama mă-sii.

Când am fost sesizați erau deja făcute. Am constatat că sunt fără autorizație, că nu au temei legal.

Am dat în instanță și am câștigat”, a spus primarul.

Dezvoltatorul imobiliar spune că face ce vrea cu spațiul lui

„Da, este adevărat. Am făcut și noi o greșeală. De ce nu scrie lumea și despre lucrurile bune pe care le-am făcut. Mergeți să vedeți pe Dâmbovița 77, unde am investit 3,5 milioane de euro și am schimbat fața zonei.

Sunt multe ansambluri ca acesta în Cluj, cel puțin 50, de ce nu se vorbește despre ele? Suntem în proces, iar Primăria a câștigat ceva, nu e gata. Cu spațiul meu fac ce vreau; acolo stau oameni în chirie. Am 106 locuri de parcare, toți cei care locuiesc în blocuri au unde să parcheze”, a spus Florin Larionesi pentru media9.ro.

error: Content is protected !!