Clujenii cer dezinsecție rapidă. „Sunt niște gândaci de canalizare cât grisinele ! M-am trezit cu câțiva in baie, era sa fac stop cardio”

Updated on iunie 10, 2021 Clujenii îi cer lui Emil Boc să se grăbească cu dezinsecția. Multe zone sunt invadate de căpușe și țânțari.

Primăria a anunțat zilele trecute că a început o nouă etapă de dezinsecție și delarvizare pe domeniul public și privat al municipiului Cluj-Napoca și spațiile deschise ale persoanelor fizice și juridice.

Clujenii cer dezinsecție rapidă. „Sunt niște gândaci de canalizare cât grisinele ! M-am trezit cu câțiva in baie, era sa fac stop cardio” 1

Dani. B.: „Sunt niște gândaci de canalizare cât grisinele ! M-am trezit cu câțiva in baie, era sa fac stop cardio. Am luat măsurile individuale, pe care le am putut. In bloc nu prezintă nici un interes ca sunt “vizitatori ” nocturni”

Ana D.: Să sperăm că vor dispărea ploșnițele zburătoare de pe copaci , care invadau balcoanele oamenilor pe str.Muncitorilor
Anca B.: Si pentru plosnitele verzi stropiti? A fost dezastru anul trecut in Marasti.

 

Camelia N.: Trimiteti-i si la Bucuresti ca pe langa tantari ne mananca si sobolanii!

Remus S.: Sa faceti peste tot, pe fiecare straduta, nu numai prin centru!

Nicu Z.: Da, super. Eu de o luna solicit cosirea ierbii in parcul de pe Câmpului 42 44, și ieri, la a treia solicitare am primit răspuns ca se va interveni in regim de urgenta. Sa vedem ce înseamnă asta.

Bianca S.: În Mănăștur, suntem invadați de țânțari!!
Dan A.: Și în parcul din Someseni barcIII va rugăm, s-au cam adunat căpușele

Stefan D.: În Mărăști nu am mai văzut o mașină de 2 ani,ne mănâncă ploșnitele,(str Fabricii 19 in curte ),va rugăm să ne ajutați!

Vezi aici Video cu dezinsecția din Cluj:

error: Content is protected !!