Cluj. Emil Boc vrea să deschidă Oserul dar nu-l lasă Guvernul. „Eu mâine fac din nou hârtie și vreau să cer deschiderea începând cu 1 iulie”

Updated on iunie 10, 2021 Primarul Emil Boc a anunțat faptul că își dorește să deschidă Oserul de la 1 iulie, dar așteaptă noile reglementări care urmează să fie date la nivel național.

În timp ce marile festivaluri la care vor participa zeci de mii de oameni se organizează în această vară, Oserul rămâne închis.

Cluj. Emil Boc vrea să deschidă Oserul dar nu-l lasă Guvernul. „Eu mâine fac din nou hârtie și vreau să cer deschiderea începând cu 1 iulie” 1

„Primarul vrea de trei luni să deschidă Oserul dar legislația națională nu i-a permis. Acum o să adresez din nou o hârtie la Direcția de Sănătate Publică pentru că am înțeles că mâine se publică noile reglementări ale stării de alertă, și sper ca acolo să existe măsuri de relaxare și să putem deschide Oserul.

Eu mâine fac din nou hârtie și vreau să cer deschiderea începând cu 1 iulie. Eu cred că și Oserul, în condiții stabilite de lege trebuie să se redeschidă. Viața trebuie să își urmeze cursul și să meargă mai departe.

Oserul este o componentă importantă pentru o categorie foarte mare de oameni care își duc piața acolo. Nu putem să ignorăm asta”, a spus Emil Boc la Napoca Live.

error: Content is protected !!