Cluj. Emil Boc demolează cele 45 de apartamente ilegale! „Sentință definitivă!”

Updated on iunie 10, 2021 Dezvoltatorul care a făcut garsoniere din parcările de la subsolul unui imobil de pe Calea Someşeni are termen de 45 de zile pentru a le demola. În caz contrar, o va face Primăria, pe cheltuiala afaceristului.

„Sentința este definitivă pentru desfințare. Așteptăm doar motivarea pentru sentinței, după care el va avea la dispoziție 45 de zile să își desființeze voluntar, dacă nu vom desfința noi toate acele lucrări pe cheltuiala lui.

Cluj. Emil Boc demolează cele 45 de apartamente ilegale! „Sentință definitivă!” 1

A durat puțin până am reușit să obținem câștig în cauză, dar am câștigat, asta este important”, a declarat edilul, citat de Ziua de Cluj.

Primarul a explicat că dezvoltatorii fac aceste apartamente la subsol, după ce devin propietari și termină cu procesul verbal de recepție de care se ocupă municipalitatea. Edilul arată cu degetul şi spre oamenii care locuiesc în zonă şi nu au semnalat că parcările sunt transformat în apartamente, scăpând chiar şi o înjurătură în direct.

”Pe furiș transformă subsolurile în unități de locuit, la prețuri mai atrăgătoare. Evident că noi nu știm, dacă nu suntem sesizați, pentru că nu putem pătrunde în proprietate privată. Dacă ne-a sesiza cineva ce se întâmplă, am merge și am bloca lucrurile și am face plângere penală.

Nu știu de ce nu ne-au sesizat cei din bloc, că nu aveți locuri de parcare și ei fac apartamente, fu..-i mama mă-sii. Când am fost sesizați erau lucrările făcute. Am dat în instanță și am câștigat. Este hotărâre judecătorească”.

error: Content is protected !!