Clujul pegătit. Emil Boc: Organizarea festivalului Untold este o victorie simbolică asupra pandemiei

Updated on iunie 9, 2021 Organizarea ediției 2021 a festivalului Untold reprezintă o victorie simbolică asupra pandemiei, este de părere primarul Emil Boc.

Edilul le-a mulțumit celor care au făcut posibilă organizarea evenimentului, dar și celor care s-au vaccinat sau urmează să se vaccineze.

Clujul pegătit. Emil Boc: Organizarea festivalului Untold este o victorie simbolică asupra pandemiei 1

”Până în septembrie vor mai apărea anunțuri din partea Guvernului, dar în toate situațiile pe bază de vaccin se va intra la festival. Recomand direct și cu toată convingerea și pentru sănătatea proprie, pentru sănătatea publică, pentru salvarea locurilor de muncă, vaccinarea.

Clujul a fost pregătit și în anii anteriori pentru a-i primi pe toți, pentru a participa la un festival de calitate, al bucuriei, al energiilor pozitive, de talie mondială, care a trecut de mult granițele Europei.

Untold înseamnă mai multe, este un eveniment simbolic, iar curajul lor trebuie apreciat pentru că sunt pe baricade și organizează acest festival”, a spus Emil Boc.

Untold se ține în Septembrie

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, își deschide porțile, timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021.

Anunțul mult așteptat de fani este oficial! Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile și 4 nopți pe tărâmul magic UNTOLD, din Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artiști, organizatori și partenerii festivalului va fi una greu de egalat și plină de încărcătură emoțională, după aproape 2 ani de pauză.

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, își deschide porțile, timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională, care se va desfășura în acest an, în întreaga lume!

Organizatorii UNTOLD anunță că pregătesc și în acest an nume mari internaționale și cea mai intensă experiență de până acum.

De-a lungul anilor pe scenele festivalului Untold au urcat nume precum: David Guetta, Martin Garrix, Avicii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Afrojack, Diplo, Hardwell, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, Axwell ^ Ingrosso, Don Diablo, Marshmello, Solomun, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-Pot, Tale of Us, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Robbie Williams, The Prodigy, Black Eyed Peas, Stormzy, Jason Derulo, Tinie Tempah, Ellie Goulding, Hurts, John Newman, James Arthur, MO și mulți alții.

error: Content is protected !!