(Foto) Accident Cluj. TIR răsturnat, după ce a distrus un stâlp de susținere a rețelei electrice și conducta de gaze

Updated on iunie 4, 2021 Un TIR s-a răsturnat în această după-amiază pe raza localității Luna, după ce a lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice și conducta de gaze naturale.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Nico P. a postat fotografii cu mesajul: „Accident intrare Luna spre Targu Mures tir rasturnat se circula alternativ”
(Foto) Accident Cluj. TIR răsturnat, după ce a distrus un stâlp de susținere a rețelei electrice și conducta de gaze 1

(Foto) Accident Cluj. TIR răsturnat, după ce a distrus un stâlp de susținere a rețelei electrice și conducta de gaze 2

(Foto) Accident Cluj. TIR răsturnat, după ce a distrus un stâlp de susținere a rețelei electrice și conducta de gaze 3

IPJ Cluj:  un conducător al unui ansamblu de vehicule, în vârstă de 40 de ani,din municipiul Bacau,care se deplasa pe DN15 E60, pe raza localității Luna, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă pe partea dreaptă a sensului de mers, unde ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice și conducta de gaze naturale.

Evenimentul rutier a fost soldat cu pagube materiale, nefiind rănită nicio persoană.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație în valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe.
În momentul acesta, traficul se desfășoară normal.

error: Content is protected !!