Cluj. Mașină în flăcări pe Dorobanților. „Verificați-vă stingătoarele! Din 10 doar 2 au mers”

Updated on iunie 3, 2021 Un autoturism a ars ieri complet pe Dorobanților. Au fost șoferi care au încercat să stingă incendiul cu stingătoarele auto ar acestea nu au funcționat. Două din 10 au fost funcționale.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Tudor M. a scris: „Mașină parcata in flăcări pe Dorobanților colt cu Saligny”

ISU Cluj: La incendiul survenit la autoturismul ce se deplasa pe strada Dorobanților din municipiul Cluj-Napoca au intervenit două autospeciale.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.00, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit autoturismul staționat pe marginea carosabilului, ocupanții ieșiți în afara acestuia, iar compartimentul motor cuprins de flăcări.
Cluj. Mașină în flăcări pe Dorobanților. „Verificați-vă stingătoarele! Din 10 doar 2 au mers” 1

Focarele au fost stinse în scurt timp, fiind limitată propagarea mai departe de limitele în care au fost găsite.
Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a ornit de la o defecțiune le instalația electrică a autoturismului.

Silviu M.: Verificați-vă stingătoarele! Din 10 doar 2 au mers. Eu aveam unu in mașina de 2kg am zis ca rup tot cu el …o făcut de doua ori puf puf și gata . Și așa și restul
Előd B.: Silviu Muntean nu faci mai nimic cu 1kg dau 0.5 de praf. La un asemenea incendiu ai nevoie de alea mari cu 6kg de praf sau mai mult.

error: Content is protected !!