Adrian Mutu la CFR Cluj! Selecționerul naționale de tineret va fi antrenorul campioanei, din sezonul viitor

Updated on mai 21, 2021 Adrian Mutu (42 de ani), actualul selecționer al reprezentativei U21 a României, ar fi bătut palma cu CFR Cluj și îi va lua locul lui Edi Iordănescu pe banca ardelenilor, din sezonul următor, transmite Digisport.

Potrivit sursei citate, Edi Iordănescu (42 de ani) va pleca garantat de la CFR Cluj după ultimul joc al sezonului, cel cu FCSB, programat marți, 25 mai, la ora 20:30.

Adrian Mutu la CFR Cluj! Selecționerul naționale de tineret va fi antrenorul campioanei, din sezonul viitor 1

În ciuda faptului că a cucerit Supercupa României și titlul în Liga 1, tehnicianul nu-și va prelungi contractul cu gruparea din Gruia, iar conducerea clujenilor s-ar fi înțeles deja cu Adrian Mutu.

Selecționerul echipei naționale de tineret va fi antrenorul cu care CFR Cluj va ataca al cincilea trofeu de campioană a României consecutiv.

Astfel, Adrian Mutu își va îndeplini marea dorință, aceea de a pregăti o echipă de club, de a fi pe teren zi de zi.

Nu este prima dată când numele lui Mutu este legat de banca tehnică a celor de la CFR. Înainte ca Dan Petrescu să plece de la Cluj şi Iordănescu să preia echipa, “Briliantul” a fost pe lista lui Neluțu Varga, iar Stoichiţă a ţinut să meargă la Cluj pentru a se lămuri personal dacă trebuie să caute alt antrenor pentru România U21.N-a fost cazul, iar Adi a condus România U21 în grupa din Ungaria, în care nu a pierdut cu Olanda şi Germania şi a învins naţionala gazdă.

Odată cu instalarea lui Adrian Mutu în locul lui Edi Iordănescu, preşedintele Marian Copilu probabil că va pleca şi el de la CFR Cluj. A avut mai multe tentative, însă de fiecare dată a cedat rugăminţilor patronului şi a revenit la echipă.

 

error: Content is protected !!