Cluj vs Iași. „Primarul Clujului, Emil Boc, adună investitorii imobiliari și îi anunță că nu va permite construcții care să scadă calitatea vieții locuitorilor. La Iași, Mihai Chirica a aprobat ani la rândul ridicarea de blocuri între case, între alte blocuri, peste spații verzi, transformând zone întregi în ghetouri”

Updated on mai 19, 2021 Primarul Emil Boc este dat ca exemplu pozitiv în lupta împotriva dezvoltării imobiliare haotice din marile orașe ale României.

La Iași, Emil Boc este văzut ca primarul celui mai de succes oraș de la noi.

„Primarul Clujului, Emil Boc, adună investitorii imobiliari și îi anunță că nu va permite construcții care să scadă calitatea vieții locuitorilor.

Cluj vs Iași. „Primarul Clujului, Emil Boc, adună investitorii imobiliari și îi anunță că nu va permite construcții care să scadă calitatea vieții locuitorilor. La Iași, Mihai Chirica a aprobat ani la rândul ridicarea de blocuri între case, între alte blocuri, peste spații verzi, transformând zone întregi în ghetouri” 1

La Iași, Mihai Chirica a aprobat ani la rândul ridicarea de blocuri între case, între alte blocuri, peste spații verzi, transformând zone întregi în ghetouri. La cumătria mezinului său au venit să îi dea dar cei mai notorii dezvoltatori imobiliari ai orașului.
Astăzi Boc este primarul celui mai de succes oraș de la noi (cu excepția Capitalei) și un model de edil, iar Chirica este dublu urmărit penal pentru fapte de corupție”, a scris senatorul Marius Bodea.
error: Content is protected !!