Ilie Dumitrescu, impresionat de CFR Cluj. „Senzațional! Net superioară” + Avantajul major în fața FCSB-ului

Updated on mai 16, 2021 CFR Cluj a obținut o victorie extrem de importantă în lupta pentru câștigarea celui de-al patrulea titlu consecutiv în Liga 1.

Clujenii au câștigat aseară pe terenul Craiovei cu scorul de 3-1 și așteaptă acum un pas greșit din partea FCSB-ului, care joacă în acestă seară cu Sepsi.

Ilie Dumitrescu, impresionat de CFR Cluj. „Senzațional! Net superioară” + Avantajul major în fața FCSB-ului 1
(Foto Facebook CFR Cluj)

Golurile au fost marcate de Ştefan Baiaram (12), respectiv Adrian Păun (4, 74) și Ciprian Deac (68).

Analistul celor de la Digisport, Ilie Dumitrescu, a fost impresionat de jocul clujenilor.

Trebuie felicitat Edi Iordănescu pentru cum a arătat echipa după pauză. Bordeianu a fost senzațional. Păun și el a făcut o seară foarte bună. Deac a jucat foarte bine între linii, a profitat de lipsa de marcaj a fundașilor Craiovei.

Net superioară a fost CFR, a jucat 30 de minute la cel mai înalt nivel. S-a văzut superioritatea lotului, plusul de experiență. Echipa a avut consistență, ăsta a fost un meci extrem de important pentru Edi și CFR”, a declarat Ilie Dumitrescu.

„Trebuie să evidențiem CFR-ului în această seară. Contează foarte mult antrenorul, modul cum gestionează momentul după înfrângere, dar și experiența lotului. CFR are soluții, uite cine a intrat de pe banca de rezerve, jucători cu salarii importante”, a mai spus Dumitrescu.

CFR s-a distanțat la patru puncte față de ocupanta locului doi în clasament, FCSB. Elevii lui Petrea joacă diseară cu Sepsi și sunt obligați să învingă pentru a păstra șanse în lupta pentru titlu. Totuși, trupa bucureșteană are un program dificil în ultima parte a campionatului, după Sepsi, urmând derby-uri cu Universitatea Craiova și CFR, pe terenul ardelenilor.

„Sunt patru puncte imense în lupta asta pentru titlu. FCSB are un program extrem de complicat, cu Sepsi, Craiova și la CFR”, a încheiat Ilie Dumitrescu.

error: Content is protected !!