Wizz Air anunță noi rute din Cluj Napoca către Grecia și Italia

Updated on mai 11, 2021 Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa anunță două noi rute din Cluj-Napoca către Chania, Grecia și Catania, Italia, cu un zbor săptămânal în zilele de sâmbătă spre Chania și două zboruri săptămânale în zilele de marți și sâmbătă spre Catania. Primele zboruri pe aceste două noi rute vor decola de pe aeroportul din Cluj-Napoca în data de 12 iunie 2021. Tarifele încep de la 119 RON / 24.99 EUR* iar biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Aceste două noi rute suplimentează legăturile existente operate deja de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj către insula grecească Creta și insula italiană Sicilia, ambele destinații populare de vacanță pentru români. Astfel, pasagerii din Cluj-Napoca și din împrejurimi vor putea călători cu Wizz Air către noi destinații de vacanță din Grecia și Italia în această vară.

Wizz Air anunță noi rute din Cluj Napoca către Grecia și Italia 1

Grecia și Italia sunt două popoare cu o istorie bogată, fiind preferate de turiști din toată Europa pentru plajele, natura încântătoare și ospitalitate. Faimoasă pentru plajele relaxante sau viața de noapte agitată, insula Creta este o destinație perfectă pentru toate vârstele și preferințele. Pe lângă minunatele priveliști, Creta are totodată și o lungă și bogată istorie, influențată de civilizația minoică. Cea mai mare insulă a Mării Mediterane, Sicilia, oferă atracții deosebite în orașul Catania, al doilea cel mai populat de pe insulă. Cu o colecție desăvârșită de clădiri istorice în stilurile arhitecturale baroc și rococo sau priveliștile incredibile ale Muntelui Etna, insula Siciliei și orașul Catania întâmpină în fiecare an milioane de vizitatori. Nu în ultimul rând, bucătăria grecească și cea italiană sunt într-adevăr un răsfăț al simțurilor.

Wizz Air își menține poziția din avangarda industriei spunând „da zborului” și implementând măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a-și proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile și bacteriile din aer, noile protocoale respectă reglementările de distanțare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor și reduc orice interacțiune sau contact fizic neesențial dintre oameni, astfel încât pasagerii WIZZ să se poată simți încrezători că zboară în siguranță spre destinație.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Andras Rado, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Suntem bucuroși să anunțăm mărirea rețelei de rute din România către Grecia și Italia prin două noi destinații în splendidele insule ale Cretei și Siciliei. Prin cele două rute din Cluj-Napoca către Chania și Catania, oferim mai multe destinații încântătoare de vacanță românilor, care se pot bucura de tarife ultra-ieftine și zbura în siguranță către destinația estivală preferată la bordul unor aeronave moderne. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm primii pasageri ce vor călători către aceste frumoase destinații însorite.”

 

CELE MAI NOI RUTE WIZZ DIN CLUJ-NAPOCA

 

RUTĂZILEDATĂ STARTTARIF DE LA*
Cluj-Napoca – Chaniasâmbătă12 iunie 2021149 RON / 29.99 EUR
Cluj-Napoca – Cataniamarți, sâmbătă12 iunie 2021119 RON / 24.99 EUR

 

error: Content is protected !!