Dragos Vana: „Mândru ca sunt Clujean! Cluj-Napoca este orașul cu cea mai mare rata de vaccinare din tara, de 40%! Felicitări!”

Updated on mai 11, 2021 Clujul stă foarte bine la vaccinare și trage speranțe că nu va fi lovit de valul 4 al pandemiei, în toamnă.

Peste 33% din populația rezidentă în București s-a vaccinat împotriva COVID-19, a anunțat marți medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare. Pe locul al doilea este județul Cluj, unde 30,2% dintre rezidenți s-au vaccinat. “Cel puțin parțial, acest lucru explică și evoluția favorabilă a pandemiei la nivel național”, spune Valeriu Gheorghiță, potrivit Hotnews.

Dragos Vana: „Mândru ca sunt Clujean! Cluj-Napoca este orașul cu cea mai mare rata de vaccinare din tara, de 40%! Felicitări!” 1

În Cluj, rata de acoperire vaccinală este de 30,2%, iar la populația eligibilă (peste 16 ani) de 35,7% – vorbim despre județ și nu despre municipiu. În municipiul Cluj, rata de acoperire vaccinală este de 40%.

Dragos Vana: „Mandru ca sunt Clujean! Cluj-Napoca este orasul cu cea mai mare rata de vaccinare din tara, de 40%! Felicitari!
Urmat de Bucuresti cu 33,8%.

Toata tara este in scenariul verde cu o incidenta sub 1.5.
Ca sa vedem unde am fost si unde am ajuns, astazi am facut un post special, cu mai multe poze facute de catre mine prin centrul Clujului, acumDragos Vana: „Mândru ca sunt Clujean! Cluj-Napoca este orașul cu cea mai mare rata de vaccinare din tara, de 40%! Felicitări!” 2 Dragos Vana: „Mândru ca sunt Clujean! Cluj-Napoca este orașul cu cea mai mare rata de vaccinare din tara, de 40%! Felicitări!” 3 Dragos Vana: „Mândru ca sunt Clujean! Cluj-Napoca este orașul cu cea mai mare rata de vaccinare din tara, de 40%! Felicitări!” 4 un an. Le tineam la naftalina pentru momentul potrivit.

 

Sa va aduceti aminte de vremurile acelea si sa va vaccinati, ca o data ne-a ajuns.
Va pup!

error: Content is protected !!