Campusul din Observator va fi modernizat și va fi construit un cămin nou

Updated on mai 7, 2021 Primăria municipiului Cluj-Napoca a inițiat procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională referitoare la proiectul de Hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal – Dezvoltare complex studențesc ,,Observator”, str. Observatorului nr. 32-36.

Prin P.U.Z se reglementează o suprafață de 3,9ha in vederea ameliorării funcționalității și calității complexului studențesc Observator, prin construirea unui camin studentesc nou, amenajarea de spatii pentru sport, odihna și recreere in incinta complexului, realizarea de
piste pentru alergare, locuri de staționare pentru biciclete, punct gospodăresc îngropat pe patru fracții, precum și creșterea gradului de mixaj funcțional pe culoarul de concentrare a interesului din cadrul ansamblului prin integrarea de noi activități, potrtivit documentației.

Campusul din Observator va fi modernizat și va fi construit un cămin nou 1

Pentru caminul nou, regimul maxim admis este de 1-3S+P+5E.

Pentru zona de institutii de servicii si interes public (invatmanat si cercetare, cultura sau cantina), regimul maxim admis este de 1-3S+P+10E, cu aceleasi indicatii pentru accese si parcari.

Etapa consultării publice are loc în perioada  6 – 20 mai 2021. Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de email: consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau pot înregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni, str. Moților nr.7 sau la orice primărie de cartier.

error: Content is protected !!