(Video) Cluj: Incendiu de amploare la fabrica de hârtie din Dej

Updated on mai 6, 2021 Un incendiu de amploare a izbucnit în această după-amiază la fabrica de hârtie din Parcul Industrial Dej.

Flăcările au cuprins o hală a fabricii. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat de urgență trei autospeciale cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, un echipaj SMURD, dar și polițiștii. În sprijin, au fost trimise alte două autospeciale de la Cluj-Napoca și o platformă pentru intervenții de la înălțime, informează dej24.ro.

(Video) Cluj: Incendiu de amploare la fabrica de hârtie din Dej 1

Flăcările au fost stinse. La acest moment se lucrează pentru desfacerea panourilor și stingerea focarelor mocnite.

”Incendiul este de mare amploare, este limitată extinderea acestuia prin intervenția forțelor de la fața locului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Până la sosirea militarilor, angajații firmei au încercat să țină flăcările sub control cu ajutorul mijloacelor de stingere a incendiilor din dotare.

”La fața locului a fost prezent și un echipaj SMURD, care, până acum, a consultat șase persoane cu suspiciuni de intoxicație cu fum sau arsuri ușoare. Nici una dintre acestea nu a necesitat transport la spital sau investigații suplimentare”, a precizat ISU Cluj.

error: Content is protected !!