Revolta moților din Apuseni. DRDP Cluj s-a apucat să asfalteze drumul Turda-Câmpeni!

Updated on mai 6, 2021 Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj a anunțat că secția producție execută lucrări de reparații ale dalelor de beton cu geocompozit antifisură și mixtură asfaltică pe Drumul Național 75, kilometrii 70-72, în localitatea Câmpeni.

Anunțul vine după ce a fost anunțat un protest pentru ziua de vineri, 14 mai, cu plecare de la Câmpeni spre prefecturile din Alba și Cluj din cauza stării deplorabile a drumului DN75.

Revolta moților din Apuseni. DRDP Cluj s-a apucat să asfalteze drumul Turda-Câmpeni! 1

Un profesor universitar clujean a inițiat o petiție pentru a determina autoritățile locale și centrale să reabiliteze drumul DN 75 Turda-Câmpeni pe segmentul de drum care aparține Județului Cluj și Județului Alba.  Într-o singură zi petița a adunat peste 1.000 de semnături.

Irimie Popa, profesorul universitar clujean : „PROTEST LA PREFECTURA ALBA ȘI PREFECTURA CLUJ
NOI, MOȚII, locuitori ai Văii Arieșului, Vineri 14 mai 2021, la orele dimineții, cu plecare din Câmpeni, în coloană, cu mașinile, sătui de atâta uitare și batjocură, ne vom deplasa pentru a face o ”vizită” la Prefectura Alba, continuând, în aceeași zi, cu Prefectura Cluj.

Deplasarea noastră o vom realiza cu scopul de a atrage atenția asupra stării deplorabile în care au ajuns segmentele DN 75 de la Turda la Câmpeni, pe teritoriul celor două județe.

Batjocura, la care suntem sistematic și cinic supuși, trebuie să înceteze! Ne-a ajuns!

Acest protest, dacă trebuie, va constitui numai o repetiție pentru o viitoare vizită la București, pe ruta Militari-Cotroceni-Ministerul Transporturilor.
Suntem moți, suntem dârji și ne vom ține de cuvânt!

Mulțumim tuturor celor care ați semnat, sau care veți semna petiția https://www.petitieonline.com/drumul_dintre_turda_i…
, români, maghiari, chiar și italieni, vouă care ați contribuit la cele aproape 3500 de semnături, solidari cu o cauză comună. Vă mulțumim pentru păsarea voastră și pentru sentimentul de frățietate și spiritul civic!

Vă așteptăm, pe toți, să vă alăturați nouă, la Abrud, la Alba-Iulia, La Turda sau Cluj-Napoca!

ÎMPREUNĂ SUNTEM PUTERNICI ȘI VOM ÎNVINGE delăsarea, batjocura și sfidarea unora care ne-au despuiat munții de resurse transportate chiar pe DN 75 la vale, care se folosesc cu cinism de votul nostru la fiecare rundă de alegeri!

Protestul nostru este doar o repetiție pentru ceea ce va urma. RĂBDAREA NOASTRĂ A AJUNS LA SFÂRȘIT!
P.S. Veți afla , în zilele următoare, aici pe FB, detalii privind plecarea în ”vizită” la Alba-Iulia și la Cluj-Napoca

error: Content is protected !!