„Direcţia este bună”. Emil Boc: Suntem campioni la vaccinare. Cluj-Napoca are aproape jumătate din populaţie vaccinată

Updated on mai 5, 2021 Municipiul Cluj-Napoca are aproape jumătate din populaţie vaccinată, susține primarul Emil Boc, iar la nivel de județe, Clujul are un procent de vaccinare de 28% din populaţie.

Efectele vaccinării au început să se vadă în statistici. Rata de infectare a scăzut de la 8.01 la 1.98.

„Direcţia este bună”. Emil Boc: Suntem campioni la vaccinare. Cluj-Napoca are aproape jumătate din populaţie vaccinată 1

„Direcţia este bună” a precizat primarul Emil Boc, „clujenii s-au comportat cu moderaţie”. Acesta spune că a participat la slujba de Paşte de la Catedrală şi că acolo s-a purtat mască, iar oamenii vor putea reveni la normalitate dacă se menţine ridicată această direcţie a vaccinării.

Boc a accentuat din nou necesitatea de a-i convinge şi pe cetăţenii din mediul rural că este important să se vaccineze. „Suntem pe direcţia bună. Important este să nu facem paşi greşiţi de acum înainte”, a spus Boc, potrivit Ziua de Cluj. 

Oameni buni, dacă vă vaccinaţi, viaţa voastră revine la normal foarte repede. De aceea şi evenimentele publice sau private, concerte, festivaluri, dar şi opere, teatre precum şi restaurante, Horeca şi alte activităţi economice vor reveni încet, dar sigur la normalitate dacă menţinem această direcţie a vaccinării“, a completat Emil Boc.

error: Content is protected !!