Primăria Florești amenajează prima Bibliotecă și Centru Multimedia în zona Cetatea Fetei

Updated on aprilie 23, 2021 Primarul Bogdan Pivariu anunță că în bugetul comunei Florești pe anul 2021 s-au prevăzut sumele necesare pentru amenajarea primei biblioteci din localitate, în spațiul deținut de administrația publică locală în zona Cetatea Fetei.

În cel mai scurt timp vor fi demarate procedurile pentru contractarea lucrărilor de amenajare a spațiului din Cetatea Fetei nr. 12, iar proiectul prevede deschiderea unei biblioteci pentru copii și Centru Multimedia.

Primăria Florești amenajează prima Bibliotecă și Centru Multimedia în zona Cetatea Fetei 1

”Una dintre cele mai mari provocări la care ne-a supus această perioadă de pandemie a fost să ne păstrăm puterea și echilibrul emoțional și să ne concentrăm pe menținerea în limite de normalitate a nevoii de educare a copiilor noștri. Luna aprilie este luna de sărbătorire a cărții, dar cred că lectura ar trebui să se afle printre preocupările noastre de fiecare zi.

Proiectul pe care vrem să îl aducem floreștenilor va include pe lângă sală de lectură și centru multimedia, spații de expoziții sau ateliere de creație pentru copii și vrem să devină funcțional înainte de începerea noului an școlar”, a declarat Primarul Bogdan Pivariu.

error: Content is protected !!