Oficial. TIFF 2021 are loc la Cluj, CU SPECTATORI!

Updated on aprilie 20, 2021 Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) vine și în acest an cu o nouă ediție. TIFF le aduce clujenilor o serie de filme selecționate sau premiate în marile festivaluri ale anului trecut – Cannes, Veneția și San Sebastián – dar și noutăți absolute semnate de regizori precum Pedro Almodóvar sau François Ozon.

Ediția aniversară a Festivalul Internațional de Film Transilvania are loc între 23 iulie și 1 august 2021.

Oficial. TIFF 2021 are loc la Cluj, CU SPECTATORI! 1

„Filme selecționate sau premiate în marile festivaluri ale anului trecut – Cannes, Veneția și San Sebastián – dar și noutăți absolute semnate de regizori precum Pedro Almodóvar sau François Ozon vor completa seria de surprize rezervate publicului TIFF, la cea de-a 20-a ediție.

Între 23 iulie și 1 august 2021, ediția aniversară a Festivalului Internațional de Film Transilvania va marca nu doar bucuria de a fi din nou împreună la Cluj-Napoca, ci și șansa unică de a vedea pe marile noastre ecrane producții remarcabile a căror lansare a fost afectată de contextul pandemic”, au anunțat organizatorii TIFF.

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, semnat de Harry Macqueen și prezentat în premieră la San Sebastián, este Supernova, cu Colin Firth și Stanley Tucci, o poveste de dragoste tandră în care cei doi protagoniști călătoresc prin locuri dragi lor pentru a-și revedea prietenii, întrucât unul dintre ei se luptă cu pierderea memoriei

error: Content is protected !!