Sondaj. Klaus Iohannis și Emil Boc, cei mai apreciați politicieni din România. „In 2024 sper sa candideze si Boc caci alta alternativa nu există”

Updated on aprilie 18, 2021 Potrivit unui sondaj realizat de Biroul de Cercetări Sociale, presedintele Klaus Iohannis se bucură de cea mai mare încredere din partea românilor, urmat de primarul Clujului Emil Boc şi premierul Florin Cîţu.

Pe poziţia 4 în topul politicienilor îl regăsim pe Dacian Cioloş, preşedintele PLUS, urmat de preşedintele PNL, Ludovic Orban, informează adevarul.ro.

Sondaj. Klaus Iohannis și Emil Boc, cei mai apreciați politicieni din România. „In 2024 sper sa candideze si Boc caci alta alternativa nu există” 1

În Top 10 politicieni din România îi mai regăsim pe Victor Ponta, liderul Pro România, dar şi pe europarlamentarul Traian Băsescu de la PMP.

Vlad Voiculescu, prooaspăt demis din funcţia de ministru al Sănătăţii, ocupă poziţia 8 în clasament, având cel mai bun capital de imagine dintre membrii cabinetului Cîţu.

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă este pe locul 9. Pe locul 10 în preferinţele românilor este Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă (din partea USR).

Sondaj. Klaus Iohannis și Emil Boc, cei mai apreciați politicieni din România. „In 2024 sper sa candideze si Boc caci alta alternativa nu există” 2

Oreste: Presedintele Klaus Iohannis se bucură de cea mai mare încredere din partea românilor, urmat de primarul Clujului Emil Boc şi premierul Florin Cîţu, arată datele ultimului sondaj realizat de Biroul de Cercetări Sociale în perioada 30 martie – 11 aprilie 2021.

Gabi B.: In 2024 ‘, e momentul lui Geoana … Sper sa candideze si Boc caci alta alternativa nu exista .
Elena N.: Azi cred că a rămas doar Boc….ceilalți s-au “scufundat”….

error: Content is protected !!