Emil Boc: „Pe români nu îi interesează certurile politice. Ei doresc să nu mai moară oamenii în spitale și să aibă locuri de muncă”

Updated on aprilie 16, 2021 Primarul Emil Boc a vorbi despre scandalul de la Ministerul Sănătății. Edilul spune că schimbarea premierului nu este o soluție.

„Nu putem ca de fiecare dată când se schimbă un ministru să se schimbe întregul Guvern. Schimbarea premierului înseamnă căderea Guvernului și 10-15 zile de harababură unde se vor consulta diferite aspecte”, a declarat Emil Boc.

Emil Boc: „Pe români nu îi interesează certurile politice. Ei doresc să nu mai moară oamenii în spitale și să aibă locuri de muncă” 1boc

Primarul mai spune că pe români nu îi interesează disputele politice.

„Pe români nu îi interesează dacă ne certăm pe o poziție sau alta. Ei doresc să nu mai moară oamenii în spitale și să aibă locuri de muncă.

Eu vreau să îi mulțumesc lui Vald Voiculescu și Andreei Moldovan, pentru că au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a ține sub control această situație. Dar în stare de război ai nevoie de un om nou care să conducă situația, fără a nega ceea ce au făcut restul”, a mai spus primarul.

error: Content is protected !!