(Foto) Consilier: Victorie în lupta cu haosul imobiliar din Florești, dar și cu rechinii imobiliari Și-a demolat singur terasele de peste trotuar

Updated on aprilie 16, 2021 Consilierul Local din Florești, Lucian Teo Contras, a anunțat o victorie asupra dezvoltatorilor imobiliari.

Un constructor a decis să își demoleze balcoanele care erau construite peste trotuar, pentru a nu risca amenzi mai mari.

„Azi am satisfacția să vă anunț că am repurtat o victorie în lupta cu haosul imobiliar din Florești, dar și cu rechinii imobiliari și cei care au girat acest haos.

(Foto) Consilier: Victorie în lupta cu haosul imobiliar din Florești, dar și cu rechinii imobiliari Și-a demolat singur terasele de peste trotuar 1 (Foto) Consilier: Victorie în lupta cu haosul imobiliar din Florești, dar și cu rechinii imobiliari Și-a demolat singur terasele de peste trotuar 2 (Foto) Consilier: Victorie în lupta cu haosul imobiliar din Florești, dar și cu rechinii imobiliari Și-a demolat singur terasele de peste trotuar 3

În urma unor sesizări din comunitate și a unor membrii , am constatat că pe strada Someșului, a apărut o construcție ( bloc P+3), a căror terase nu respectă zona de retragere legală, acestea venind chiar până deasupra trotuarului.

În calitate de consilier local, am facut sesizări, privind suspiciuni de ilegalitate, către Primaria Florești, inclusiv direct către domnul primar , cât și la Inspectoratul de Stat în Construcții .

După mai bine de o lună, azi am avut satisfacție să constat că s-a trecut la demolarea voluntară a acelor terase”, a transmis consilierul.

error: Content is protected !!