Cluj. Fotomodel numit şef la Apele Române Someș-Tisa

Updated on aprilie 16, 2021 Valentin Avram, fost fotomodel, a fost numit director la Apele Române Someș-Tisa.

“Prin prezenta vă comunicăm următoarele: Începând cu data de 15.04.2021, domnul inginer Valenti Avram este Director al Administrației Bazinale Someș-Tisa”, se arată în nota internă comunicată prin e-mail de ABA Someș-Tisa,  potrivit infocluj.eu.

Cluj. Fotomodel numit şef la Apele Române Someș-Tisa 1

Avram a fost deja implicat într-un scandal în interiorul instituţiei.

Conducerea Companiei Apele Române a cerut în martie 2020 schimbarea conducerii departamentului de inspectori al Administrației Bazinale Someș-Tisa, de la Cluj. Pentru că șefa de atunci, Florina Rus, a refuzat să-și dea demisia, postul a fost scos la concurs.

Florina Rus, inspector ABA Someș-Tisa: „Toate aceste lucruri s-au întâmplat în plină stare de urgență când scoaterea la concurs a posturilor era blocată. Respectivul a depus o contestație la proba scrisă, cu toate că nu avea calitatea de concurent, deci automat, conform legii, nu putea nici să conteste proba scrisă”.

Contestația a fost aprobată și concursul a fost anulat. Florina Rus, care se înscrisese în competiție pentru propriul ei post și a obținut 95 de puncte din 100, nu s-a mai putut prezenta la proba de interviu. În ciuda anulării concursului, decizia de destituire, semnată de șeful interimar care a și depus contestația, a rămas valabilă. Iar în locul ei a rămas șef-interimar cel mai tânăr angajat din departament, Valentin Avram, în trecut fotomodel, scrie digi24.ro.

error: Content is protected !!