(Foto) Cea mai scumpă vilă din Cluj. 2,7 milioane euro. E în pădure, are piscină, teren de sport şi apartament pentru musafiri

Updated on aprilie 16, 2021 O proprietate în valoare de 2.750.000 de euro a fost scoasă la vânzare. Situată în Făget, vila dispune de piscină, teren de sport şi apartament pentru musafiri.

„Cu regim de inaltime P+E, cu o compartimentare bine gandita si functionala, cu încaperi generoase si bine vitrate, cu spatii de relaxare (teren de tenis cu nocturna, piscina exterioara, foisor, crama, sala de sport, barbeque), cu caracteristici constructive la standarde inalte si cu finisaje de inalta calitate, proprietatea este acel “acasa” dorit care ne duce in zona de confort si de tihna.

(Foto) Cea mai scumpă vilă din Cluj. 2,7 milioane euro. E în pădure, are piscină, teren de sport şi apartament pentru musafiri 1

Constructia, cu o suprafata utila de 290 mp, a fost realizata pe un teren in suprafata de 4041 mp. Gradina este una matura, in care se poate vedea implicarea si placerea cu care actualii proprietari au gandit-o si au ingrijit-o. Fiecare coltisor are personalitate, gasim o multitudine de specii de plante si arbusti atent pozitionati si “asortati” cu celelalte plante din apropiere. De asemenea, pomii fructiferi roditori au fost alesi cu mare atentie”, se arată în anunțul de vânzare.

„Parterul este impresionant prin spatiile deschise si generoase si prin proportiile bine alese si se compune din holul de acces, livingul in care piesa de rezistenta este semineul, sufrageria cu iesire pe terasa, bucataria cu mobilier personalizat din lemn masiv cu cornise si ornamente din lemn de nuc, camara, o camera depozit, camera loisir, baia, camera tehnica, spalatoria si casa scarii.

(Foto) Cea mai scumpă vilă din Cluj. 2,7 milioane euro. E în pădure, are piscină, teren de sport şi apartament pentru musafiri 2 (Foto) Cea mai scumpă vilă din Cluj. 2,7 milioane euro. E în pădure, are piscină, teren de sport şi apartament pentru musafiri 3 (Foto) Cea mai scumpă vilă din Cluj. 2,7 milioane euro. E în pădure, are piscină, teren de sport şi apartament pentru musafiri 4

Zona de zi este de tip open-space, cu trecere fluida de la o functiune la alta. Delimitarea livingului de zona de dining este aproape imperceptibila, iar bucataria pastreaza un aspect aerisit si se integreaza perfect in imaginea de ansamblu. Peretii si accesoriile pentru ferestre au culori neutre si creeaza o atmosfera confortabila si relaxanta in fiecare încapere.

Pentru rudele venite in vizita, exista un apartament si cu acces separat compus dintr-un 1 hol, 1 dormitor, o baie si o bucatarie.

Accesul catre nivelul superior se realizeaza pe o scara interioara larga, finisata cu lemn, marginita de o balustrada perfect armonizata, din zidarie si fier forjat”, mai scrie în anunț.

error: Content is protected !!