Clujenii sunt revoltați după ce mii de persoane s-au înscris pe liste de aşteptare ale unor centre de vaccinare care nu funcţionează

Updated on aprilie 8, 2021 Instituţia Prefectului – judeţul Cluj a publicat o listă a centrelor de vaccinare funcționale din județ la data de 7 Aprilie 2021.

Clujenii sunt revoltați de faptul că s-au înscris pe liste de așteptare ale unor centre de vaccinare care nu funcţionează, deși acestea apăreau pe platformă ca fiind active.

Potrivit prefecturii, în județul Cluj funcționează doar 24 de centre de vaccinare.

Clujenii sunt revoltați după ce mii de persoane s-au înscris pe liste de aşteptare ale unor centre de vaccinare care nu funcţionează 1

Clujenii le cer socoteală celor responsabili de faptul că au fost permise înscrieri la centre care nu funcționează.

„Ce bine era dacă aveam această informație acum 3 săptămâni! Atunci m-am înscris pe o listă a unui centru care nu funcționează nici astăzi”

„Eu, pentru banii pe care îi plătesc la stat de o viață aș vrea și niște explicații de ce funcționează așa de puține centre. Nu promovezi ceva ce nu ai, mai ales când e vorba de sănătatea și siguranța celor de care Pretinzi că îti pasă.
Nu sunt doze, nu este personal, nu primiți bani, etc…
Dar NU ne mai mințiți în față!!!!!!
M-am săturat în țara asta de acest mod de abordare în care NICIUN reprezentat al guvernului nu spune niciodată public despre minusurile guvernării ci doar caută scuze și motive.
Pentru a rezolva problemele primul pas este să recunoști că le ai!!!! Nu să bagi capul în pământ ca struțul!”

„Pai si celelalte centre unde ne-am pus pe lista de ce nu sunt active? De ce nu s-a zis acest lucru cand s-au deschis? De ce nu s-a specificat ca nu vor fi active decat de la o anumita data?????? Bine ca ne-am inscris acum o luna ca sa asteptam ca prostii si cand colo ele nici nu sunt active.”

„Asta trebuia să o faceți de acum trei săptămâni, nu acum după ce am stat ca proștii în așteptare pentru nimic!
Și după ce scrie presa!!!!!
Sunteți depășit de situație, domnule prefect sau, dezinteresat!
La fel ca cei care v-au numit, de-altfel!”

error: Content is protected !!