Șofer filmat în timp ce descărca ilegal materiale de construcții în apropierea malului râului Someș. Reacția primarului Bogdan Pivariu

Updated on aprilie 7, 2021 Șoferul unei autoutilitare a fost surprins astăzi în timp ce descărca ilegal materiale de construcții în apropierea malului râului Someș, pe raza comunei Florești.

Bărbatul a fost identificat și amendat.

Șofer filmat în timp ce descărca ilegal materiale de construcții în apropierea malului râului Someș. Reacția primarului Bogdan Pivariu 1 Șofer filmat în timp ce descărca ilegal materiale de construcții în apropierea malului râului Someș. Reacția primarului Bogdan Pivariu 2 Șofer filmat în timp ce descărca ilegal materiale de construcții în apropierea malului râului Someș. Reacția primarului Bogdan Pivariu 3

În această după amiază a fost identificat pe camerele de supraveghere un conducător auto al unei autoutilitare de mare tonaj în timp ce descărca materiale de construcții în apropierea malului râului Someș, în mod ilegal.

A fost sesizat de urgență echipajul Poliției Locale Florești care, cu ajutorul camerelor de supraveghere LPR, a urmărit și oprit în trafic mașina. Pentru depozitare ilegală de deșeuri va fi aplicată sancțiune contravențională potrivit legii.

Masacrul asupra mediului înconjurător din Florești va lua sfârșit!”, a transmis primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

error: Content is protected !!