Mesaj de condoleanțe transmis de primarul Emil Boc, după decesul lui Remus Câmpeanu

Updated on aprilie 5, 2021 Unul dintre cei mai importanți jucători din istoria celor de la Universitatea Cluj, Remus Câmpeanu, a murit la vârsta de 82 de ani. Câmpeanu a murit la doar o săptâmână distanță după ce soția sa decedase.

„Drum lin către îngeri, Remus Câmpeanu!

Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a fostului jucător de legendă al FC Universitatea Cluj, domnul Remus Câmpeanu.

Mesaj de condoleanțe transmis de primarul Emil Boc, după decesul lui Remus Câmpeanu 1

Remus Câmpeanu și-a dedicat viața pentru ceea ce înseamnă FC Universitatea Cluj, fiind alături de clubul clujean de peste 6 decenii. Cariera de jucător a lui Remus Câmpeanu pentru „U” este impresionantă. În perioada 1960-1974, legenda Universității a strâns peste 300 de meciuri în alb-negru, reușind să contribuie decisiv la una dintre poveștile frumoase ale echipei clujene și anume Cupa României câștigată în sezonul 1964-1965. După retragere, Remus Câmpeanu a rămas lângă „U” și a condus clubul în perioada 1974-1989, după aceleași principii și valori care l-au consacrat în timpul carierei de jucător profesionist. Până în ultima clipă, Remus Câmpeanu a rămas alături de „U”, reprezentând legătura actualului club cu istoria.

Remus Câmpeanu a fost un reper moral, un om a cărui conduită trebuie să reprezinte un exemplu pentru orice tânăr sportiv!

Mulțumim, domnule Remus Câmpeanu, pentru tot ceea ce ați făcut pentru sportul clujean – atât ca sportiv de performanță, cât și în calitate de conducător al Universității Cluj. Dedicarea pentru „U” ilustrează de ce clubul clujean se bucură de continuitate și de o tradiție impresionantă.

În aceste clipe de adâncă tristeţe, suntem alături de familia îndurerată, de prietenii și suporterii FC Universitatea Cluj. Sincere condoleanțe, Dumnezeu să îl odihnească în pace!

„Clujul are farmecul lui: cine vine și lucrează aici, dacă pleacă, va avea un gol în stomac că va părăsi orașul! Clujul are ceva ce nu e palpabil, nu știi de ce iubești Clujul, e ca dragostea… Cam așa e și Universitatea Cluj. Când vezi copiii care cântă “Haide U!”, deși nu pricep prea mult din fotbal, nu ai cum să nu îndrăgești echipa.” – Remus Câmpeanu”, a fost mesajul primarului Emil Boc.

 

error: Content is protected !!