(Video) Cluj: Probleme pe autostrada Gilău-Nădășelu. Dealul a luat-o la vale. O bandă a fost închisă și s-au impus restricții de 60 de km/h

Updated on martie 28, 2021 Pe o portiune de cativa kilometri, in mai multe locuri, taluzul a luat-o la vale, cu tot cu rigolele de scurgere pe lotul de autostradă Gilău-Nădășelu. In zona, viteza de circulatie a fost limitata la 60 de km pe ora.

Surparea taluzului s-a produs in zona kilometrului 52, pe sensul de mers de la Nadaselu la Gilau. Pe portiuni lungi chiar si de zeci de metri, taluzul de pe margine a alunecat pana aproape de partea carosabila, ducand la vale inclusiv rigolele de scurgere a apei, si in unele locuri, tone de bolovani care aveau rolul de a-l stabiliza.

(Video) Cluj: Probleme pe autostrada Gilău-Nădășelu. Dealul a luat-o la vale. O bandă a fost închisă și s-au impus restricții de 60 de km/h 1

Pentru ca au aparut denivelari si in asfalt, o banda de circulatie a fost inchisa, iar viteza de circulatie a fost limitata la 60 de kilometri pe ora, scrie dejeanul.ro.

Reprezentantii CNAIR spun ca alunecarile s-au produs din cauza cantitatilor insemnate de precipitatii din ultimele saptamani, dar mentioneaza ca autostrada se afla in perioada de garantie.

“CNAIR a notificat antreprenorul pentru remedierea defectiunilor aparute, in cel mai scurt timp. Lucrarile vor fi executate pe cheltuiala acestuia”, au transmis reprezentantii companiei de drumuri.

error: Content is protected !!