Cluj. Emil Boc: “Educația reprezintă calea directă pentru a ieși din sărăcie”

Updated on martie 10, 2021 Primarul Emil Boc a participat la o dezbatere online cu Michaela Sojdrova, Raportor al Parlamentului European pe tema „2025: Realizarea Spațiului European al Educației”, în cadrul Comitetului European al Regiunilor la Parlamentul European unde a vorbit despre importanța educației.

“În calitate de raportor al Comitetului European al Regiunilor pe tema „2025: Realizarea Spațiului European al Educației“ am avut plăcerea de a discuta cu doamna Michaela Sojdrova despre modalitățile practice prin care Spațiul European al Educației poate deveni o realitate în 2025.

Cluj. Emil Boc: "Educația reprezintă calea directă pentru a ieși din sărăcie" 1

Investiția în educație este cea mai sigură investiție din lume întrucât este lipsită de grija falimentului. De asemenea, educația reprezintă calea directă pentru a ieși din sărăcie și, de asemenea, calea spre prosperitate individuală și colectivă.

Măsurile discutate și propuse vor fi incluse în rapoartele pe care le vom prezenta în perioada următoare, atât în Parlamentul European cât și în Comitetul European al Regiunilor. Mulțumesc domnului Doru Hobjila, SEDEC, Bruxelles, și domnului Călin Hințea, decan FSPAC și expert planificare strategică, pentru sprijinul acordat”, a declarat primarul, citat de Ziua de Cluj.

error: Content is protected !!