Ce avere are George Ţucudean. Își construiește un castel

Updated on martie 8, 2021 Fostul atacant al CFR-ului, George Țucudean, s-a apucat de afaceri după ce a fost nevoit să renunțe la fotbal.

Țucudean s-a lăsat de fotbal și se ocupa de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

Ce avere are George Ţucudean. Își construiește un castel 1

Ţucudean a ales să ridice şi un castel în zona unde familia sa îşi desfăşoară afacerile. Averea acestora se ridică la 35 de milioane de euro, conform revistei Capital.

Familia lui George Ţucudean are mai multe afaceri, printre care o podgorie de peste 80 de hectare, un hotel de 5 stele, o firmă de mobilă, un ştrand sau ferme de porci şi vite.

“Sunt fericit cu ce fac, da! Eu știu că tot aici ajungeam și am făcut trecerea mult mai rapid. Am mentori buni și fur meserie de la ei. Trebuie să ai oameni buni și să fii prezent când sunt perioadele impotante: de stropit, de cules”, a declarat George Țucudean pentru AS.ro.

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou.

error: Content is protected !!