Mesaj dur postat de U Cluj pe pagina de Facebook, după eliminarea din Cupa României: “Arbitrajul a reprezentat o jignire la adresa competiţiei”

Updated on martie 4, 2021 Universitatea Cluj a pierdut ieri în sferturile Cupei României, fiind învinsă de Viitorul Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 3-1.

Cei de la Universitatea atacă dur arbitrajul, precizând, într-un comunicat, că “arbitrajul a reprezentat o jignire” la adresa competiţiei şi a jucătorilor.

Mesaj dur postat de U Cluj pe pagina de Facebook, după eliminarea din Cupa României: "Arbitrajul a reprezentat o jignire la adresa competiţiei" 1

“Respectăm Cupa României, o competiţie a surprizelor, iar pentru clubul nostru, una a amintirilor plăcute, fie că vorbim de trofeul din 1965, fie, mai aproape de noi, de finală din 2015.

În această seară, competiţia ne-a rezervat, însă, o surpriză greu de digerat într-un fotbal normal, dar uşor de ascuns sub preş în fotbalul original de la noi.

Fără să căutăm vreo scuză pentru rezultatul negativ, remarcăm că arbitrajul din această seară (n.r. miercuri) a reprezentat o jignire la adresa competiţiei, a fotbaliştilor din cele două echipe, dar şi a arbitrilor care îşi fac meseria cu onestitate şi împart dreptatea cu ochii doar pe teren. E ca şi cum arbitrul ar fi avut o cu totul altă Sarcină în această seară.

Într-un astfel de climat viciat, unui club precum FC Universitatea Cluj îi este imposibil să “respire”. Cealaltă varianta, “să te faci frate cu dracu’ până treci puntea”, am refuzat-o mereu de-a lungul istoriei.

Şi, cum o imagine face cât 1.000 de cuvinte, la fel cum un fluier aiurea face cât 100.000 de vise spulberate, lăsăm aici, pentru “istorie”, câteva imagini din partida de astăzi.

P.S. 1. În minutul 42, Ilieş a fost lovit cu cotul în figură la mijlocul terenului.

P.S. 2. În minutul 73, Acka a fost lovit cu cotul în faţă, în careul de pedeapsă”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului.

error: Content is protected !!