Judecătorul Cristi Danilet: „45 de trișori exmatriculați de la Drept. Eu le-aș da interdicție pe cel puțini 10 ani în a mai da admitere la această facultate”

Updated on februarie 27, 2021 Decanul şi Consiliul Facultăţii de Drept au decis să propună rectorului Universităţii din Bucureşti exmatricularea a 45 de studenţi care au conlucrat în vederea fraudării unor examene din sesiunea de iarnă a anului I.

Este vorba despre o decizie unică în istoria facultăţii.

Judecătorul Cristi Danilet: „45 de trișori exmatriculați de la Drept. Eu le-aș da interdicție pe cel puțini 10 ani în a mai da admitere la această facultate” 1

Ca urmare a sesizărilor formulate de o serie de studenţi, sesizări însoţite de dovezi certe, pertinente şi concludente cu privire la fraudarea unor examene în sesiunea derulată în luna februarie a.c., Consiliul Facultăţii de Drept şi Decanul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti vor înainta Rectorului Universităţii din Bucureşti propunerea de exmatriculare a 45 de studenţi din anul I”, se arată în comunicat.

Judecătorul Cristi Danilet susține această decizie și felicită facultatea pentru măsura luată.

45 de trișori exmatriculați de la Drept. Eu le-aș da interdicție pe cel puțini 10 ani în a mai da admitere la această facultate.

Felicitări conducerii Facultății de Drept din cadrul U.B pentru normalitatea acestei decizii și mișcătoarele cuvinte:

“Justiția se învață din școală. Dacă școala de drept însăși nu este fermă cu privire la valorile dreptății și echității, justiția nu se poate înfăptui în societate”.

Aștept ca celelalte facultăți de drept să procedeze la fel. Trișorii nu au ce să caute la Drept!”, a transmis acesta.

error: Content is protected !!