Femeie decedată pe trotuar în Cluj Napoca, lovită de o mașină. Șoferul, un cetățean străin, băut, a fugit de la locul accidentului

Updated on februarie 27, 2021 Un cetățean finlandez a accidentat mortal aseară o femeie de 45 de ani care mergea pe trotuar.

Conform reprezentantilor IPJ Cluj, din primele date, conducatorul unui autoturism, cetățean străin, care se deplasa pe strada Romul Ladea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe trotuar, unde a surprins si accidentat o femeie în vârstă de 45 de ani, din Cluj-Napoca.

Femeie decedată pe trotuar în Cluj Napoca, lovită de o mașină. Șoferul, un cetățean străin, băut, a fugit de la locul accidentului 1

În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul femeii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0.97 mg/l alcoool pur în aerul expirat.

Potrivit martorilor, șoferul ar fi fugit de la locul accidentului fiind urmărit de un tânăr până acasă unde a anunțat poliția.

„Noroc ca exista oameni cu spirit civic…a fost urmarit de un tip care s-a prins ca ceva nu e in regula cu masina si l-a urmarit pana acasa anuntand Politia…pentru mine, omul ala e un erou!”, a transmis un clujean.

error: Content is protected !!