Rareș Bogdan îi critică pe deputații care s-au opus finanțării schitului de la Muntele Athos: „Doamne, dă-le minte și ajută-i să vadă adevărul, calea și viața!”

Updated on februarie 25, 2021 Plenul Camerei Deputaților a aprobat, miercuri, în calitate de for decizional, acordarea unui sprijin financiar în valoare de 960.000 euro (echivalentul în lei) schitului românesc “Prodromu” de la muntele Athos, Grecia.

S-au înregistrat 258 de voturi “pentru”, 31 de voturi împotrivă, 19 abţineri şi un deputat nu a votat. Toate voturile contra au fost de la USR PLUS.

Rareș Bogdan îi critică pe deputații care s-au opus finanțării schitului de la Muntele Athos: „Doamne, dă-le minte și ajută-i să vadă adevărul, calea și viața!” 1

Europarlamentarul Rareș Bogdan i-a criticat pe deputații care au votat împotriva proiectului.

„Aici e vorba in primul rând de istorie! Niște cărți de istorie ar fi utile. Ce fel de educație au primit acești copii de la părinții și bunicii lor? Cei care astăzi au votat împotriva așezământul cultural, spiritual și istoric de la muntele Athos……. se dovedesc ignoranți și necunoscători de tradiții, istorie și Diplomație.

Oare trebuie să uităm cine suntem, de unde venim, pentru a îngroșa rândurile unor organisme fără logică spirituală? La ce recurgem când ni se frânge sufletul? Sau nu ni se mai frânge? Suntem roboți? …Fără istorie, tradiții, fără inimă suntem o frunză în vânt!

Doamne, dă-le minte și ajută-i să vadă adevărul, calea și viața! In acest caz nu e vorba de dogmatism și nici măcar de Spiritualitate exacerbata, dacă se poate vorbi vreodată de așa ceva, AICI e vorba de istoria noastră ca Neam, de nimic altceva”, a transmis Rareș Bogdan.

error: Content is protected !!