Adolescentul din Cluj care a tortura și ucis o pisică a fost internat.Specialiștii spun că adolescentul a comis aceste acțiuni pe fondul unor tulburări psihice

Updated on februarie 25, 2021 Adolescentul din Cluj care a ucis o pisică adoptată și a filmat totul nu este la prima faptă gravă. La o zi după ce s-a aflat despre uciderea animalului, o femeie a anunțat polițiștii că a fost lovită cu o cărămidă, în plină stradă, de către o persoană necunoscută. Ulterior, s-a aflat că este vorba despre același minor.

Băiatul este acum internat, iar specialiștii spun că adolescentul a comis aceste acțiuni pe fondul unor tulburări psihice, transmite stiri.tvr.ro.

Pentru minorul în vârstă de 16 ani care s-a filmat în timp ce ucidea o pisică a fost dispusă măsură controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile și internarea medicală. Ulterior, polițiștii au aflat despre o altă faptă a adolescentului.

Specialiștii atrag atenția asupra faptului că este important să se facă diferența între cazurile de infracțiuni comise conștient și cele care au loc pe fondul unor tulburări psihice.

Adolescentul era integrat social, mergea la școală și avea performanțe sportive. Specialiștii spun că problema supravegherii persoanelor cu tulburări psihice este una delicată, pentru că simptomele se pot activă după mai mulți ani în care boală este ținută sub control.

Adolescentul din Cluj este acum internat și urmează un tratament pentru tulburările psihice.

error: Content is protected !!