Cluj: Accident pe drumul Sfântu Ion, în apropiere de Roata Faget

Updated on februarie 23, 2021 O autospecială și un echipaj SMURD au fost alertate în această dimineață ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe Drumul Sfântul Ioan din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 8.20, iar în momentul sosirii la locul evenimentului au găsit autoturismul avariat, cu elementele unei porți de acces răsturnate peste acesta, precum și un alt autoturism avariat, parcat în interiorul curții casei particulare.

Cluj: Accident pe drumul Sfântu Ion, în apropiere de Roata Faget 1

Ocupanții autoturismului avariat erau ieșiți din acesta, iar unui tânăr de cca 20 de ani i s-a acordat primul ajutor calificat și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acesta prezenta, la evaluarea primară, afecțiuni ușoare.

Pompieri au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au luat măsuri pentru prevenirea incendiilor prin deconectarea bateriilor autoturismelor.

Cluj: Accident pe drumul Sfântu Ion, în apropiere de Roata Faget 2
(Foto Facebook Info Trafic jud. Cluj)

Conform reprezentantilor Ipj Cluj la data de 23 februarie a.c., în jurul orei 08.15, pe drumul Sfântul Ioan din municipiul Cluj-Napoca a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Un conducător auto de 26 de ani, din județul Maramureș, care se deplasa pe Drumul Sfântul Ioan ar fi părăsit partea carosabilă.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

error: Content is protected !!