Adolescentul din Cluj care s-a filmat când tortura și omora un pui de pisică a fost dat pe mâna Poliției de propriul tată

Adolescentul de 16 ani care s-a filmat în timp ce tortura un pui de pisică a fost dat pe mâna poliției de propriul tată.

Chinul la care a fost supus bietul pui de pisică este barbar. Adolescentul filmează încontinuu cum animalul se zbate ca să se salveze. Totul pare că a fost premeditat.

Adolescentul din Cluj care s-a filmat când tortura și omora un pui de pisică a fost dat pe mâna Poliției de propriul tată 1

”Și-a făcut un scenariu, în sensul că s-a pregătit cu o cameră pusă pe frunte ca să poată surprinde exact ceea ce el îi făcea pisicii”, a declarat Ana-Maria Nemeș, vicepreședinte ONG protecția animalelor pentru stirileprotv.ro.

Și mai șocant este că după ce a filmat secvențele revoltătoare adolescentul le-a trimis prin intermediul unei aplicații de mesagerie femeii care îi donase luna trecută animalul.

Ligia Siciu: ”A refuzat să-mi spună cum se simte, dacă se adaptează și a refuzat patru zile. A patra zi ne-a trimis acel filmulet în care se vede clar că el – în data de 27 când l-am dat, l-a omorât, l-a schinghiut”.

În stare de șoc, femeia a apelat la o asociație de protecție a animalelor, iar poliția a deschis un dosar penal.

Adolescentul care a schingiut pisica a fost dus în fața magistraților, iar procurorii au dispus în cazul lui controlul judiciar pentru 60 de zile. În plus va trebui să se supună și unui tratament medical. Tatăl său a fost îngrozit de fapta lui.

Tatăl adolescentului: “Noi l-am dus la polițiști, noi am aflat de asta și l-am dus. El era supravegheat de fiecare dată”.