Cluj: Accident în Florești, lângă Oncos. Trei mașini distruse. O asistentă aflată în timpul liber a acordat primul ajutor victimelor

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc în această seară în Florești.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier, produs pe strada Avram Iancu din localitatea Florești.

Cluj: Accident în Florești, lângă Oncos. Trei mașini distruse. O asistentă aflată în timpul liber a acordat primul ajutor victimelor 1
(Foto Info Trafic jud. Cluj)

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 19.30, iar la fața locului au fost găsite trei autoturisme avariate. Într-unul dintre acestea se afla o femeie în stare de conștiență, dar care acuza dureri și pentru extragerea căreia pompierii au acționat cu echipamentele specifice, fiind tăiată una dintre portierele autoturismului, astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni.

Femeia, în vârstă de cca 40 de ani, a fost consultată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Au mai fost consultate trei persoane implicate în accident, fără a fi transportate la spital.

O asistentă medicală aflată în timpul liber, din cadrul Spitalului Clinic Județean și care încadrează și echipajele SMURD, a acordat primul ajutor calificat victimelor accidentului înainte de sosirea forțelor de intervenție și le-a sprijinit și ulterior.