Gabi Tamaș pleacă de la Universitatea Cluj

Updated on februarie 6, 2021 Gabi Tamaș, cel mai important jucător al Universității a decis, potrivit surselor Liga2.ro, să accepte propunerea lui Ioan Andone de a semna cu FC Voluntari și se întoarce în Liga 1.

Se pare însă că ”U” Cluj se va alege cu 35.000 de euro, cât este clauza de reziliere a lui Gabi Tamaș.

Gabi Tamaș pleacă de la Universitatea Cluj 1

”Deocamdată nu e nimic. Interesul celor de la Voluntari există de trei săptămâni. Există o caluză de reziliere care trebuie activată. Cât a putut ține de mine am făcut”, a spus Daniel Stanciu la LookSport.

În urmă cu două săptămâni, Stanciu era convins că ”U” Cluj și Tamaș vor continua colaborarea și în partea a doua a sezonului.

”Tentantă e orice ofertă bună care vine pentru un jucător, dar cred că între Gabi Tamaș și Universitatea Cluj s-a format o relație specială. A surprins când a venit la Cluj. Ne dorim cu toții să ducem acest club în Liga 1. Ambiția asta e ceva special, nu cred că banii ar putea să facă diferența, cel putin în acest moment.

El are o relație bună cu Bogdan Andone, cu Ioan Andone, cu Bogdan Bălănescu, dar sunt convins că va rămâne la U Cluj, el e pionul principal al acestei echipe. Contează foarte mult ce face pe teren și în afara lui”, spunea Stanciu.

error: Content is protected !!