Cluj: Doar 1 an și 6 luni cu suspendare! Atât a primit omul de afaceri Daniel Dumitraş, patronul firmei Coratim, care în 2019 a accidentat mortal un tată de 33 de ani

Updated on ianuarie 26, 2021 Omul de afaceri Daniel Dumitraş a fost condamnat la 1 an şi 6 luni cu suspendare şi 2 ani fără carnet de conducere pentru accidentul în urma căruia a lăsat un copilaş de câteva luni fără tată.

Din Jaguarul pe care Daniel Dumitraş îl conducea, în data de 25 iunie 2019, în jurul orei 13.00, accidentul în urma căruia un tânăr de 33 de ani a fost zdrobit la propriu, pe trecerea de pietoni, a fost perceput ca „o uşoară vibrare a maşinii”.

Cluj: Doar 1 an și 6 luni cu suspendare! Atât a primit omul de afaceri Daniel Dumitraş, patronul firmei Coratim, care în 2019 a accidentat mortal un tată de 33 de ani 1

Dacă bolidul unuia dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari ai Clujului a vibrat uşor, viaţa familiei victimei a fost zguduită: un copilaş de câteva luni va creşte fără tată, scrie adevarul.ro.

La fel de „uşoară” ca vibraţia Jaguarului a fost şi pedeapsa primită de Daniel Dumitraş: 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare, plus 2 ani în care are interzis să conducă autovehicule.

În plus, compania de asigurări Generali va trebui să plătească daune morale de peste 330.000 de euro pentru familia victimei. Hotărârea publicată, zilele trecute, de Judecătoria Cluj a fost atacată cu apel.

Accidentul a şocat opinia publică, vara anului trecut, când Daniel Dumitraş, aflat la volanul unui SUV marca Jaguar a ieşit din parcarea unui imobil, a efectuat viraj la stânga, peste marcajul continuu, neacordând astfel prioritate de trecere unui bărbat, de 33 de ani, care traversa regulamentar strada.

Practic, maşina a pornit de pe loc, iar după câţiva metri pur şi simplu a trecut peste tânărul care se afla undeva la mijlocul trecerii de pietoni.

error: Content is protected !!