Clujenii care vor să se vaccineze anti-COVID trebuie să meargă în alte județe

Updated on ianuarie 21, 2021 Clujenii care vor să se vaccineze anti-Covid trebuie să se programeze în alte județe, deoarece la Cluj nu mai sunt locuri.

Mulți dintre cei care trebuie să se vaccineze în etapa a doua sunt bătrâni sau bolnavi cronici, astfel că, transportul pentru ei este mai dificil.

Clujenii care vor să se vaccineze anti-COVID trebuie să meargă în alte județe 1

“Acest lucru trebuie clarificat cu Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, să sesizeze aceste lucruri, pentru că ei, la rândul lor, transmit naţional. Aceste lucruri se fac în sistem naţional, nu în sistem local.

Dacă la început, noi ne gândeam să facem exact ca la vot, fiecare stradă să fie arondată la un centru, s-a renunţat la concepţia aceasta și te poți programa ți în altă localitate.

Probabil, ideea de a lăsa oamenii să îşi aleagă cât mai bine, să prindă locuri de vaccinare, a fost decizia pe care ei au împărtăşit-o. Eu sunt convins că, încet, dar sigur, vom intra pe făgaşul normal.

Am încredere în vaccin pentru că am încredere în UE, pentru că ei nu autorizează decât ceea ce este la cel mai înalt standard în protecţia sănătăţii. Nu sunt doctor, dar ştiu cum funcţionează mecanismele din UE, ştiu ce înseamnă Agenţia Naţională a Medicamentului, ştiu ce măsuri de siguranţă sunt acolo pentru ca vaccinul să fie aprobat”, a declarat Emil Boc.

error: Content is protected !!