Damjan Djokovic pleacă de la CFR Cluj, spre Turcia. Are de ales între echipa lui Dan Petrescu și cea a lui Marius Șumudică

Updated on ianuarie 20, 2021 Damian Djokovic pleacă de la CFR Cluj, iar pentru semnătura mijlocașului croat se bat ambii antrenori români care activează în Turcia, Marius Șumudică și Dan Petrescu.

Din sursele Digi Sport, Djokovic va pleca în seara aceasta în Turcia și va trebui să se decidă dacă va semna cu Rizespor, unde antrenor e Șumudică, sau cu Kayserispor, acolo unde activează fostul său tehnician din Gruia, Dan Petrescu.

Damjan Djokovic pleacă de la CFR Cluj, spre Turcia. Are de ales între echipa lui Dan Petrescu și cea a lui Marius Șumudică 1

Se pare că Djokovic pare tentat în acest moment să semneze cu trupa lui Șumi. Bașkanii celor de la Rizespor sunt gata să le achite celor de la CFR Cluj suma de 400.000 de euro pentru un transfer imediat.

În plus, pentru croat au pregătit un salariu stagional în valoare de 500.000 de euro, susțin sursele Digi Sport.

Rămâne de văzut cum va contracara echipa ”Bursucului” în această ”licitație”. Mai ales că și Dan Petrescu insistă pentru jucător. Mai mult, alte surse, apropiate digisport.ro, susțin că și Kayserispor are șanse de a parafa transferul.

error: Content is protected !!