Emil Boc, declarații în scandalul din PNL: „A continua în fiecare zi este neproductiv și ineficient”

Updated on ianuarie 19, 2021 Primarul liberal al Clujului, Emil Boc, comentează conflictul izbucnit în PNL și spune că este firească exprimarea unor puncte de vedere, dar “a continua în fiecare zi este neproductiv și ineficient”.

“PNL este un partid viu. Consider că până la un punct precizarea acestor lucruri este firească, dar continuarea lor este nefirească. Dezbaterile trebuie să rămână în partid.

Emil Boc, declarații în scandalul din PNL: „A continua în fiecare zi este neproductiv și ineficient” 1

Vom avea un congres. PNL are nevoie și de Rareș Bogdan, și de Robert Sighiartău, de toți, pentru că toți formăm o echipă, iar cei care merg la congres vor stabili locul fiecăruia (…)

Acum avem nevoie de performanță în actul de guvernare. A continua în fiecare zi mi se pare neproductiv și ineficient”, a spus Emil Boc, citat de hotnews.ro.

Primarul a declarat că el nu își dorește nicio funcție în PNL.

Ludovic Orban a declarat că nu își dă demisia

Președintele PNL, Ludovic Orban, a răspuns marți criticilor din interiorul partidului, după ce primvicepreședintele Rareș Bogdan și secretarul general Robert Sighiartău i-au cerut demisia și au susținut că este nevoie de o reformă la vârful PNL.

„Președintele PNL e ales de congres, PNL a avut un congres în iunie 2017 și va avea un congres în cursul acestui an. Până la acest congres eu sunt președinte, iar dacă mă decid să candidez pentru un nou mandat voi anunța acest lucru. Orice problemă trebuie discutată în forurile statutare”, a răspuns Orban,

error: Content is protected !!